Baufen profiles е утвърден производител на PVC профили за прозорци и врати.

Baufen е продукт с европейско качество отговарящ на най-новите изисквания за екологично производство и опазване на околната среда.

Ние работим с акцент върху качеството и непрекъснатото разработване и внедряване на нови продукти.

Предприятието ни работи в духа на „да защитиш хората и околната среда” в стремежа си към съвършенство.

Ние се стремим да достигнем лидерство на пазара чрез висококачествени продукти, постоянство и поддържане на топли отношения с нашите партньори, клиенти, а така също и с нашите служители.

Гъвкавостта, ентусиазма и уменията за работа в екип са нещата, които са характерни за нашата компания.

Усърдната работа и нетърпимостта към компромисите винаги се възнаграждава. Затова ние не пестим усилия и средства да правим нещата по-добре от най-доброто правено до момента.

От първия етап на производството до получаването на продукцията от крайния клиент, ние от BAUFEN Profiles щателно контролираме всички процеси.

Поставяйки си за цел поддържане на постоянно високо качество във всеки етап от производството, ние създадохме отдел за контрол на качеството q_laboratory, оборудван с най-модерна техника. Внедрена  е система за управление на качеството и  система за производствен контрол, която включва входящ контрол на суровини и материали, и текущ контрол на готовата продукция за поддържане съответствието с изискванията на стандарт EN 12608.

q_laboratory

Използваме суровини само от доказани европейски производители.

best-quality-graphic

Спазвайки стриктно изискванията на стандарт – EN 12608:2006, ние следим показателите за здравина, цвят, гланц, геометрични параметри, удароустойчивост и якост на залепване на профилите. На всеки час се изпитват образци от произведената продукция като резултатите се документират в специално създаден регистър.

  • Производство на висококачествени, екологично чисти  профили
  • Непрекъснато усъвършенстване и увеличаване на предлаганите продукти, използвайки най-съвременни технологии  и съобразявайки се с изискванията на нашите клиенти, изискванията за енергийна ефективност и опазване на околната среда
  • Професионализъм и компетентност в работата с нашите партьори, отвореност към нови идеи, подходи и сътрудничество.
  • Ние се стремим да удържим на обещанията си и да оправдаем очакванията
  • Вярата в това, което правим ни вдъхновява да ви убедим в качеството на нашите продукти

competence

За нас е от изключително значение да изпълняваме поръчките на клиентите ни в срок и да ги доставим навреме.

Ние непрекъснато работим по оптимизиране на доставките и разширяване дистрибуторската ни  мрежа  за да бъдем близо до нашите клиенти.

Може да видите всички дистрибутори и търговци, които са част от нашата Търговска мрежа тук.

distribution